Termékek Menü
Hívj minket: 06 70 455 4599 vagy 06 70 455 4575
Katt rá a felnagyításhoz

Trelock FS455 hajtogatós kerékpárzár

Ár:
19.990,0 Ft (15.740,2 Ft + ÁFA)
Cikkszám: fs455
Gyártó:

Trelock által felállított 6 szintű biztonsági rendszer egy új szabványt jelent, amely megkönnyíti a vásárló számára a választást. Bár a kerékpárlopás ellen nincs 100%-os védelem, ugyanakkor egy megfelelő zár kiválasztása minimalizálhatja a kockázatot. Az alábbi szempontokat érdemes figyelembe venni:

-Hol parkol a felügyelet nélkül hagyott kerékpár?

-Milyen hosszú időre hagyjuk a kerékpárt felügyelet nélkül?

-Mekkora a felügyelet nélkül hagyott kerékpár értéke?

A TRELOCK kerékpár zárak közüli választását megkönnyíti a zárak csomagolásán található Trelock parkoló óra. Ennek az egyszerűen és világosan felépített skálának a segítségével könnyen meghozhatja az ösztönösen helyes döntést, figyelembe véve a kerékpárja értékét és parkolási szokásait.

Biztonsági szint 1-3: Napközbeni, rövid idejű parkolás

Biztonsági szint 4-6: Hosszú idejű, akár éjszakán át is tartó parkolás

Szállítási díj: 3.199,1 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

Leírás és Paraméterek

Az FS 455 Cops Compact a hajtogatós lakatok új referenciája. Magas fokú biztonság és a tetszetős külső sikeres kombinációja. A láthatóan jól kontrollálható zárfej és a körbeforduló csuklók, garantálják a könnyű kezelhetőséget. Az ergonomikus kialakítás, a finoman működő zárszerkezet és az ezekhez párosuló könnyű súly (1,1 kg) nagyon egyszerű működtetést tesz lehetővé. A formatervezett Z 401-es tartókeret segítségével a lakat könnyen és zörgésmentesen rögzíthető akár a kulacstartó helyére, akár közvetlenül a vázra. A becsukódást segítő fejkialakításnak köszönhetően a zár igen könnyen kezelhető, akár sötétben is.

Főbb jellemzők:

-Független szervezetek által tanúsított termék.

-ARMADON 3600: Körkörösen páncélozott zárszerkezet, amely magas fokú védelmet biztosít mind a brutális, mind az intelligens zárnyitási próbálkozásokkal szemben.

-TREDUR acél: A nagy keménységű edzett külső réteg, ütés, vágás, és fűrészelés ellen, míg a szívós belső mag a fagyasztás, és a hajtogatás ellen nyújt védelmet.

-Trelock biztonsági szint: 4-Hosszú idejű, akár éjszakán át is tartó parkolás 

-PLCTM 5 tűs cilinder zár: A Trelock nagy pontosságú, és eredeti szabványok szerint kialakított zárbetétje kiemelkedő biztonságot nyújt, megfúrás, valamint külső manipuláció elleni védelemmel is rendelkezik.

-Különösen erős biztonsági csuklók.

-Korrozió védelemmel ellátott felületek.

-Porvédő sapka a zárnyíláson.

-Kulcs szerviz: A linken keresztül regisztrálhatja kulcs kódját, és ezen szolgáltatás igénybevétele esetén nem kell aggódnia, ha elvesztené a kulcsait, mivel bármikor kényelmesen rendelhet tartalék kulcsot.

-Rögzítő keret színe: Fekete

-Kihajtogatott méret: 85 cm

-Összecsukott méret: 20x6,5x4 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Előrendelhető
Szerzők