Termékek Menü
Hívj minket: 06 70 455 4599 vagy 06 70 455 4575
Katt rá a felnagyításhoz

Topeak RaceRocket mini pumpa

Ár:
8.990,0 Ft (7.078,7 Ft + ÁFA)
Cikkszám: TRR-1B
Gyártó cikkszám: TRR-1B
Gyártó:

A biztos fogást szilikon markolat garantálja, az eloxált felület és extravagáns, egyedi színek pedig nemcsak divatossá, hanem feltűnővé is teszik. Ami jól jöhet, ha véletlenül az erdő talaján landolna, hiszen könnyedén megtalálod az avarban.Topeak kisméretű, pehely könnyű, és strapabíró mini pumpája, amely akár 140 psi-t, 9,6 Bar-t képes is produkálni.

Szállítási díj: 3.199,1 Ft
Elérhetőség: 1 db raktáron
Kapható választék:
szín:

Leírás és Paraméterek

A Topeak cég Race Rocket pumpája nem csak kicsi (18 x 3.6 x 2.5 cm) és könnyű (85g), hanem nagy nyomást is képes előállítani (120 psi / 8 bar). Mindezt nagyon ergonomikus formában teszi, feltűnő piros, arany, ezüst és kék színekben. Ezért, ha az erdőben véletlenül elvesztenéd, könnyebben megtalálod, mint egy hagyományos matt fekete pumpát. Anyaga CNC-zett alumínium, szilikon markolattal és eloxált felülettel. Természetesen „SmartHead™” nevű fejjel csatlakozik a belső szelepéhez, ami lehet és autó vagy preszta is. Ehhez a pumpa belsejében elrejtett tömlőt kell kihúznunk, ami pont a rejtettsége miatt soha nem lesz sáros. Pumpálás közben a kihúzható pumpa tömlővel, nem terheljük a szelepet! Súlya és mérete lehetővé teszi mindenféle felhasználásra, akár hobby, vagy MTB versenyről van szó, hiszen ezt a pumpát használja a Topeak World Cup Racing Team is.

Topeak kisméretű, pehely könnyű, és strapabíró mini pumpája, amely akár 140 psi-t, 9,6 Bar-t képes is produkálni.

A biztos fogást szilikon markolat garantálja, az eloxált felület és extravagáns, egyedi színek pedig nemcsak divatossá, hanem feltűnővé is teszik. Ami jól jöhet, ha véletlenül az erdő talaján landolna, hiszen könnyedén megtalálod az avarban.

 

A  SmartHead™ (autós és presta szelephez egyaránt alkalmazható) szelep csatlakozással ellátott tömlő az eloxált, CNC-zett alumínium testbe visszacsúsztatható, megóvva azt a szennyeződésektől. Így használat közben nem a pumpa testét, hanem a tömlőt rögzítjük a szelephez, csökkentve a szelep terhelését.     

Kis súlya és kedvező mérete alkalmassá teszi mindenféle felhasználásra, legyen szó hobby, vagy verseny kerékpározásról. Mi sem jobb bizonyíték erre, hogy ugyanezt a pumpát használja a Topeak World Cup Racing Team is.

Elérhető színek:
-Fekete, Kék, Piros, Ezüst

Cikkszám: TRR-1
Méretek: 18 X 3,6 X 2,5 cm
Súly: 85 g
Nyomás 9,6 bar
Javasolt Fogyasztói Ár 11.400.- Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Előrendelhető
Szerzők