Termékek Menü
Hívj minket: 06 70 455 4599 vagy 06 70 455 4575
Katt rá a felnagyításhoz

MARZOCCHI Transfer Performance Elite dropper post belső bowdenvezetéssel

Ár:
73.490,0 Ft (57.866,1 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5488431
Javasolt Fogyasztói ára: 129,500.-
Szállítási díj: 3.199,1 Ft
Elérhetőség: 1 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Mivel a FOX megvette a Marzocchi márkát így technikailag megegyezik a népszerű FOX Transfer nyeregcsővel, Marzocchi megfelelője elsősorban belső értékeivel imponál. A beépítés után a gyakorlatilag karbantartás nélküli, megbízható és könnyen használható a Marzocchi Transfer P-SE. Garantálja a túrákon a zavartalan és pontos működését. Legyen szó az Alpok átkeléséről, egy szórakoztató enduro túráról a kerékpáros haverokkal vagy egy rövid munka utáni tekerésről a helyi hegyen.
A hidraulikus nyeregcső mechanikus vezérléssel történik, mégis, a legkülönlegesebb funkció a Transfer-ben rejlik. A kormányon lévő távvezérlő kar működtetésekor kinyílik egy nyomásérzékeny hidraulikus szelep, amely lehetővé teszi az állítható üléscső visszatérési sebességének szabályozását a kar menetével. Ez lehetővé teszi a nyereg egyszerű és pontos beállítását pillanatok alatt. Ezenkívül a szelep gondoskodik arról, hogy ne lehessen széthúzni a nyeregcsövet a nyereg emelésével betolt állapotban. Így nem keletkezhet negatív nyomás a rendszerben. Ezért a kerékpár nyergénél történő emelése vagy felakasztása sem okozhat gondot. Egy további nyomáscsökkentő szelep biztosítja a sima működést magas hőmérséklet ingadozás esetén is.

Mivel a Marzocchi Transfer nyeregcső kar nélkül érkezik, szabadon választhat az egysebességű rendszereknél az alsó karos kart és a dupla / hármas rendszerek esetében a lefelé nyomható kart is. 

Részletek:
• Hidraulikus nyeregcső mechanikus működtetési rendszerrel
• Ø 30,9 mm nyeregcső átmérő, 150 mm úttal, hossza 456 mm
• Belső kábelvezetéshez
• A visszatérési sebesség a távirányítóval állítható
• Enyhe karerő a működéshez
• Anyaga: alumínium
• Kompatibilis nyeregsínek: Ø 7x7 mm (kerek); Ø 7x9 mm (ovális)
• Karbon pálcás nyergekhez is kompatibilis.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Előrendelhető
Szerzők