Termékek Menü
Hívj minket: 06 70 455 4599 vagy 06 70 455 4575
Katt rá a felnagyításhoz

Continental Trail King Protection Tubeless Ready 27,5"x2,2

Ár:
8.990,0 Ft (7.078,7 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5131313
Gyártó:
A profi: igazi versenyabroncs, mely a versenyeken kész megméretni magátlenyűgöző teljesítményt nyújt cross-country versenyeken és maratonokon, merevfarú és össztelós versenygépekhezalacsony gördülő ellenállás, ballonos vázszerkezet, jó rázkódáselnyelő képességminimális mintázat: ideális azoknak a kerékpárosoknak, akik vágynak a sebességreTubeless Ready [TR] abroncs. A Tubeless Ready könnyebb felépítésű, oldalfalai kevésbé légáteresztőek és speciális tömítőanyaggal, például a Continental RevoSealanttel lehet tömíteni.Black Chili keverék
Szállítási díj: 3.199,1 Ft
Elérhetőség: 1 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Amit az anyagáról tudni kell: Ez a „fekete mágia” az alacsony gördülési ellenállás és a jó tapadás közötti ellentmondást oldja fel. Vagyis nem ragad bele a gumi a talajba, de erősen tapad kanyarodáskor.A német üzemben kifőzött „méregkeverékbe” egyrészt szilikonos adalékot tesznek hozzá, amely nanométerben mérhető kerek karbon részecskéket, illetve speciális szintetikus és természetes gumikeveréket tartalmaz. Miután beépül a gumi szerkezetébe, annak felülete ellenállóbb lesz, továbbá kötőelemként növeli a rugalmasságot. Fontos tehát, hogy nem csak a talajjal érintkező felületnek köszönhetik az ilyen gumik a jó tulajdonságaikat, hiszen a rugalmassági jellemzők hasonlóan meghatározzák a tapadást és a gördülési ellenállást.

Külsők kialakítása: A gumi rugalmasságát nem csak a gumifelület, az alatta lévő szövetek minősége, anyagösszetétele is befolyásolja. Na ebből a szempontból is többet ad a Protection változat a Performance-nál. Szerkezetét nézve olyan többrétegű szövetről beszélünk, amiben 240 TPI-s layer adja az alapot, az oldalfal 180 TPI-s szövetsűrűségű, erre jön a Protection védőréteg.

Continental Protection
 

Continental ProtectionContinental Protection

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Előrendelhető
Szerzők