Termékek Menü
Hívj minket: 06 70 455 4599 vagy 06 70 455 4575
Katt rá a felnagyításhoz

AKCIÓS!!! SKS ChromoPlastics 28" sárvédő szett

Ár:
7.490,0 Ft (5.897,6 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 44099
Gyártó:
Szállítási díj: 3.199,1 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető
Kapható választék:
szín:
méret:

Leírás és Paraméterek

A sárvédők királya, nincs Nala Jobb a piacon!
Jellegzetessége a Hagyományos és félreismerhetetlen Dekoratív csík a sárvédőn. Egy Chromoplastics sárvédőkkel felszerelt országúti, trekking, városi Vagy hegyi kerékpár Rögtön Egy felsőbb kategóriába kerül.
A 3,4 mm-es (!) Rozsdamentes acél pálcák biztonságosan rögzítik a sárvédő szettet, és garantálják a "zörgésmentes" használatot.
Rozsdamentes szerelvények, rögzítők, csavarok.
Szendvics szerkezetű felépítés:
A sárvédő anyaga egyrészt CAB (cellulóz-acetat-butirát), Amely Egy prémium minőségű, időjárás- és UV-Álló, Rugalmas, extra Tartós műanyag, and Egy alumínium réteg.
Secu-Clip RENDSZER BIZTONSÁGI kioldó mechanizmussal.
5 év garancia!

Amit az SKS Secu Clip rendszeréről tudni Kell:

Secu-Clip AZ ELSŐ pálcákon, Amely Egy ügyes Megoldás a biztonságodért: a kerék Által felkapott idegen Tárgyak a gumi és a sárvédő koze szorulva blokkolhatják AZ ELSŐ kereket. A Secu-Clip ilyenkor kiold, Majd gond nélkül visszacsatolható ..

Amit a rozsdamentes szerelvényekről tudni Érdemes:

A pálcák rögzítése Szamos módon történhet, AZ olcsóbb sárvédők általában Egyszerű műanyag szabadalmi megoldással rögzítik a pálcákat, melyek könnyek deformálódnak és törnek. Ezék többnyire Nem pótolhatóak, Így hosszabb tavon mindenképp költségesebb Megoldás. Az SKS rögzítése évtizedek óta változatlan: fix rozsdamentes acélhidakhoz csavarral csatlakoznak a pálcák, ezáltal tartósabbak, csendesebbek, Bármikor újraállíthatóak (Kisebb-and larger kerékmérethez).

Hossz:
Első: 720 mm
Hátsó: 1150 mm

Köpenyméretek:
45 mm: 700x28-37
50 mm: 700x38-45

SKS – A GONDTALAN KERÉKPÁROZÁSÉRT

Innovatív termékekkel a nagyobb kényelemért és biztonságért a mindennapi kerékpározás szolgálatában.

Innováció, tervezés, gyártás – mindez egy helyen, több, mint 90 éves know-how segítségével. 

A „Made in Germany” nem csak egy üres ígéret. 

Jól képzett munkatársakkal, egyedi formatervezéssel és innovatív technológiával a legapróbb alkatrészeket is az SKS gyártja – szigorú minőség-ellenőrzés mellett. A német kerékpáros elittel együttműködve, ökológiai és társadalmi szempontokat figyelembe véve. 

Az SKS DIN EN ISO 9001/2000 és ISO/TS 16949:2002 tanúsítványokkal rendelkezik. A számos díj, úgymint a Red Dot és az Eurobike Award, a „Kerékpáros kiegészítők vezető beszállítója” cím, valamint a neves kerékpáros magazinokban elért kitűnő teszt eredmények magukért beszélnek.

Mindez kitűnő minőséget eredményez, amelyet Te is megtapasztalhatsz minden egyes termékükön. Ezért minden termékre 5 év garanciát biztosítunk!

 
 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Előrendelhető
Szerzők