Termékek Menü
Hívj minket: 06 70 455 4599 vagy 06 70 455 4575
Katt rá a felnagyításhoz

BenBag Babzsák puff

Cikkszám: 4
Gyártó:

BenBag puff

A legkisebb BenBag, mely puffként vagy akár lábtartóként is használható.

Mérete:  80 x 80 cm

+1 bármilyen felirat, logo.  

Dupla huzatos így a külső huzat lecipzározható és mosható.

Kérd ajánlatunkat bármilyen színben ügyfélszolgálatunkon!

Szállítási díj: 1.889,8 Ft

Leírás és Paraméterek

A babzsák fotel amennyire modern, olyannyira ősrégi „találmánya” az emberiségnek.

A legenda szerint épp egy derékfájós maharadzsa hívta életre, akin a legjobb orvosok sem tudtak segíteni. Egy nap egyik ágyasa cseresznyemagokkal töltött zsákot ajándékozott a maharadzsának, aki a zsákon ülve azt tapasztalta, hogy derékfájása csillapodik. Sőt, egy idő után teljesen meg is szűnt.

Természetesen a babzsák fotel legendája itt még nem áll meg, hisz egy újabb történet szerint, az 1960-as évek három zseni bútortervezője hívta életre ezt a nem mindennapi tulajdonságokkal rendelkező bútordarabot. Ha mindez igaz, Piero Gatti, Cesare Paulini és Franco Teodoro nevéhez fűződik a babzsák fotel, akkori nevén Sacco megalkotása.

Mit szimbolizált akkor és mit szimbolizál ma a babszák?

Egy szék: nem látunk benne semmi különlegességet, ha elfáradtunk leülünk rá, nem kelt bennünk semmi érzelmet, különösebben nem változtatja meg a pihenés minőségét.

Ezzel szemben a babzsák fotel?  Átformálja a pihenés szó jelentőségét, a kényelem átértékelődik. Belehuppanni a babzsák fotelbe egyet jelent a garantált jókedvvel, energiával való feltöltődéssel, a szabadsággal!

Miért érezzük mindezt?

Mert a babzsákfotel rendkívül egészséges, jót tesz a hátgerincnek, a deréknak és a hátizomnak, beleülve felveszi hátunk formáját, így tehermentesíti az egyébként mindig maximális kihasználtság alatt álló hátizmunkat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Előrendelhető
Szerzők